Matematik
f(x)=1/3x^3+e^4x, f´(x) bestemmes
03. november 2007 af
Humblebee (Slettet)
f'(x) bestemmes
f(x)=1/3x^3+e^4x
Min første tanke var
f'(x)= 3*1/3*x^2+4*e^4*x = x^2+4e^4x
Men jeg har en irriterende fornemmelse...Det synes ikke rigtig..eller så fatter jeg det bare ikke tilstrækkeligt.
f(x)=1/3x^3+e^4x
Min første tanke var
f'(x)= 3*1/3*x^2+4*e^4*x = x^2+4e^4x
Men jeg har en irriterende fornemmelse...Det synes ikke rigtig..eller så fatter jeg det bare ikke tilstrækkeligt.
Svar #1
03. november 2007 af mathon
...den irriterende fornemmelse burde være en GOD og SIKKER fornemmelse...
Svar #2
03. november 2007 af Humblebee (Slettet)
Jeg tager det som et tegn på at mit resultat var korrekt. :O)
Det siger jo lidt om mig, at jeg ikke helt er sikker i min differentialregning, så her må jeg nok lige se om ikke jeg kan stramme ballerne..
Men til dig siger jeg Thanx A lot..:)
Det siger jo lidt om mig, at jeg ikke helt er sikker i min differentialregning, så her må jeg nok lige se om ikke jeg kan stramme ballerne..
Men til dig siger jeg Thanx A lot..:)
Svar #3
03. november 2007 af Dominik Hasek (Slettet)
#2:
På http://calc101.com/webMathematica/derivatives.jsp kan du tjekke dine resultater.
På http://calc101.com/webMathematica/derivatives.jsp kan du tjekke dine resultater.
Skriv et svar til: f(x)=1/3x^3+e^4x, f´(x) bestemmes
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
