Matematik
HJÆLP!!! Trekant
05. november 2007 af
halden (Slettet)
I trekant ABC er vinkel C ret, og |BC| = 5
Bestem |AB| som funktion af x, når |AC| = x.
Hjælp, kan ikke finde ud af denne måske simple matematik opgave, nogen der vil hjælpe.
I trekant ABC er vinkel C ret, og |BC| = 5
Bestem |AB| som funktion af x, når |AC| = x.
Hjælp, kan ikke finde ud af denne måske simple matematik opgave, nogen der vil hjælpe.
Svar #1
05. november 2007 af ABreine (Slettet)
hvis du ser på pythagoras a^2=b^2+c^2. sær dine betegnelser ind her, og du får:
|AB|^2=5^2+x^2
|AB|^2=5^2+x^2
Svar #2
05. november 2007 af dnadan (Slettet)
pythagoras er nu engang:
a^2+b^2=c^2
Men ellers er det skam rigtigt:)
a^2+b^2=c^2
Men ellers er det skam rigtigt:)
Skriv et svar til: HJÆLP!!! Trekant
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
