Matematik
BMI ??
06. november 2007 af
Jasmine88 (Slettet)
Hejsa..
Har fået en opgave, hvor jeg følgende i´nformationge:
- under 18,5 = undervægt
- 18,5 - 24,9 = normalvægt
- 25 - 29,9 = overvægt
- 30 og derover = svær overvægt
- En persons BMI kan beregnes ved at dividere vægten i kg med kvadratet på højden målt i meter...
Ud fra disse informationer skal jeg:
"Indfør passende variable, og opstil en formel for BMI"
Hvad skal jeg gøre med denne opgave? Kunne være dejligt med nogle hints! :)
På forhånd tak!
Har fået en opgave, hvor jeg følgende i´nformationge:
- under 18,5 = undervægt
- 18,5 - 24,9 = normalvægt
- 25 - 29,9 = overvægt
- 30 og derover = svær overvægt
- En persons BMI kan beregnes ved at dividere vægten i kg med kvadratet på højden målt i meter...
Ud fra disse informationer skal jeg:
"Indfør passende variable, og opstil en formel for BMI"
Hvad skal jeg gøre med denne opgave? Kunne være dejligt med nogle hints! :)
På forhånd tak!
Svar #1
06. november 2007 af dnadan (Slettet)
"En persons BMI kan beregnes ved at dividere vægten i kg med kvadratet på højden målt i meter..."
Kald vægten, m, og højden, h.
Hvordan er formlen for BMI, så?
Kald vægten, m, og højden, h.
Hvordan er formlen for BMI, så?
Svar #2
06. november 2007 af Jasmine88 (Slettet)
hmm, kan man kalde det en funktion?
f(x) = h^2/m
er det bare hvad man skal??
f(x) = h^2/m
er det bare hvad man skal??
Skriv et svar til: BMI ??
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
