Matematik

ligning med x-brøk

06. november 2007 af p-a-c-e (Slettet)
3/X = 2

hvordan er det nu lige den skal regnes?
på forhånd tak.

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. november 2007 af mathon

3/x = 2/1 0g x forskellig fra 0

x/3 = 1/2

x = (1/2)*3

x = 3/2

Brugbart svar (0)

Svar #2
06. november 2007 af Molle (Slettet)

3/x = 2 og x forskellig fra 0
3 = 2x
x = 3/2


Skriv et svar til: ligning med x-brøk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.