Kemi

Stofmængde

06. november 2007 af Runes-pige (Slettet)
Hej alle sammen.

Jeg skal udregn massen, jeg har M, men hvordan er det man finder frem til n?

På forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. november 2007 af mathon

c = n/V = m/(M*V)

c = m/(M*V), hvoraf

m = (c*V)*M = n*M

Svar #2
06. november 2007 af Runes-pige (Slettet)

Mange tak

Skriv et svar til: Stofmængde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.