Engelsk
tjekke sproglig og grammatisk fejl?
06. november 2007 af
Jesper* (Slettet)
nogen som har tid til at se på det?
a. Vores okonomy er gradvist blevet bedre =
Our economy are gradual become better.
b. Ejerne har optimistisk kaldt deres nye restaurant Paradis =
The owner have optimistic called theirs new reataurant.
c. Dette er en overordentlig alvorlig klage =
This is a extraordinary earnest/serious complaint
d. Træneren opfatter ethvert nederlag som en personlig tragedie =
The coach understand any failure like a personnaly tragedy.
e.
Hans milde og rolige væsen har en positiv indflydelse på alle =
Hes mild and quiet (væsen) has a positive influence on everybody
a. Vores okonomy er gradvist blevet bedre =
Our economy are gradual become better.
b. Ejerne har optimistisk kaldt deres nye restaurant Paradis =
The owner have optimistic called theirs new reataurant.
c. Dette er en overordentlig alvorlig klage =
This is a extraordinary earnest/serious complaint
d. Træneren opfatter ethvert nederlag som en personlig tragedie =
The coach understand any failure like a personnaly tragedy.
e.
Hans milde og rolige væsen har en positiv indflydelse på alle =
Hes mild and quiet (væsen) has a positive influence on everybody
Svar #1
07. november 2007 af Isomorphician
a: Our economy has gradually become better.
b: The owners have optimistically called their new restaurant Paradise.
c: This is an extraordinarily serious complaint.
d: The coach perceives every defeat as a personal tragedy.
e: His mild and calm nature has a positive influence on everyone.
b: The owners have optimistically called their new restaurant Paradise.
c: This is an extraordinarily serious complaint.
d: The coach perceives every defeat as a personal tragedy.
e: His mild and calm nature has a positive influence on everyone.
Svar #2
07. november 2007 af Hoys (Slettet)
Become better --> improved
Ellers er rettelserne helt korrekte. (=
Ellers er rettelserne helt korrekte. (=
Skriv et svar til: tjekke sproglig og grammatisk fejl?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
