Matematik

Log(x).?

07. november 2007 af Hunden-king (Slettet)
hvis jeg har et tal, som er lig med logaritmen til x, hvordan finder jeg så x.??
altså f.eks. 0,34 = Log(x)

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. november 2007 af mathon

y = 10^x er den omvendte funktion til

y = log(x)

0,34 = log(x)

10^(0,34) = 10^(log(x))

10^(0,34) = x

Skriv et svar til: Log(x).?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.