Matematik
ligning
07. november 2007 af
wifi (Slettet)
hej har lidt svært ved at løse denne lignig
3x^6-7x^3+2=0
mit bud er
t^2=x^6 camufleret andengradsligning
t=x^3
3t^2-7t+2=0
d= 49-4*3*2= 25
x=7+-5/6
x^3 =2 v x^3= 1/3
3x^6-7x^3+2=0
mit bud er
t^2=x^6 camufleret andengradsligning
t=x^3
3t^2-7t+2=0
d= 49-4*3*2= 25
x=7+-5/6
x^3 =2 v x^3= 1/3
Skriv et svar til: ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
