Matematik
Vektor regning - hjælp!
07. november 2007 af
dream-princess (Slettet)
Hej alle!
Jeg sidder lige med en matematik opgave hvor jeg har fået punkterne
A(-2,3)
B(5,8)
Nu skal jeg så
1. Bestem en retningsvektor for l
2. Bestem en normalvektor for l
3. Bestem liniens ligning på formen ax+by+c =0
Jeg behøve ikke få løsningerne, men jeg ville blive glad hvis der er nogen som kan lede mig lidt på vej, da jeg gerne vil indrømme jeg har glemt det meste om vektorregning, og mine notater ligger hjemme!
På forhånd tak!
Knus Karen :)
Jeg sidder lige med en matematik opgave hvor jeg har fået punkterne
A(-2,3)
B(5,8)
Nu skal jeg så
1. Bestem en retningsvektor for l
2. Bestem en normalvektor for l
3. Bestem liniens ligning på formen ax+by+c =0
Jeg behøve ikke få løsningerne, men jeg ville blive glad hvis der er nogen som kan lede mig lidt på vej, da jeg gerne vil indrømme jeg har glemt det meste om vektorregning, og mine notater ligger hjemme!
På forhånd tak!
Knus Karen :)
Svar #1
07. november 2007 af dream-princess (Slettet)
Hov glemte lige at skrive at l går gennem de to punkter!
Svar #2
07. november 2007 af MWolle (Slettet)
1. Retningsvektoren kan du finde ved at finde vektoren AB = B-A
2. Normalvektoren kan du finde ved at hatte vektoren AB
2. Normalvektoren kan du finde ved at hatte vektoren AB
Svar #3
07. november 2007 af dream-princess (Slettet)
Mange tak for hjælpen! :D
Det fik mig godt på vej :)
Det fik mig godt på vej :)
Skriv et svar til: Vektor regning - hjælp!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
