Matematik

differention

07. november 2007 af rotata (Slettet)
hej igen:) hjælp!

bestem i følgende tilfælde ved blyantsmetode en ligning for tangenten i givne punkt P

f ( x) = 2e^x - 3x P(o,f(o))

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. november 2007 af mathon

f'(x) = 2e^x - 3

Brugbart svar (0)

Svar #2
07. november 2007 af mathon

...der skal vel stå P(xo,f(xo))...

på opfordring:
f'(x) = 2*e^x - 3*1*x^0 = 2e^x - 3*1*1 = 2e^x - 3, da x^0=1

Brugbart svar (0)

Svar #3
08. november 2007 af mathon

...det hedder differentiation...

Skriv et svar til: differention

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.