Matematik
forklar lineær funkt. HASTER
08. november 2007 af
Gluegun (Slettet)
Hej!
I min matematik opgave med lineære, stykvise og tilnærmelsesvise funktioner, skal jeg...
- forklare hvad en lineær funktion er.
- tegne et par eksempler i samme koordinatsystem.
- forklare ud fra graferne a og b som forekommer i det generelle udtryk Y= f(x)= ax + b.
Vil i hjælpe mig? Den skal afleveres den 13. november og jeg kan simpelthen ikke forstå spørgsmålene!
På forhånd mange tak,
Maria
I min matematik opgave med lineære, stykvise og tilnærmelsesvise funktioner, skal jeg...
- forklare hvad en lineær funktion er.
- tegne et par eksempler i samme koordinatsystem.
- forklare ud fra graferne a og b som forekommer i det generelle udtryk Y= f(x)= ax + b.
Vil i hjælpe mig? Den skal afleveres den 13. november og jeg kan simpelthen ikke forstå spørgsmålene!
På forhånd mange tak,
Maria
Svar #1
08. november 2007 af mathon
måske kan
nedenstående flettes ind
http://www.peecee.dk/index.php?lid=1&aid=1&pid=2&loadid=35362
nedenstående flettes ind
http://www.peecee.dk/index.php?lid=1&aid=1&pid=2&loadid=35362
Svar #3
12. november 2007 af Gluegun (Slettet)
Jeg forstod absolut intet af de links du gav mig, mathon!
Skriv et svar til: forklar lineær funkt. HASTER
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
