Matematik
Opgave 12
10. november 2007 af
Kloge (Slettet)
Hej er der nogen der kan svare mig på hvad jeg skal i den her opgave. Kan ikk rigtig huske hvordan man gør :S
12)
Tømmerhandler Splint sender en regning på 1220 kr. inklusive moms. Momsen udgør 25%
a)Hvor mange procent udgør momsen af den samlede pris?
13)
Familien Østergaard bor i Hong Kong. På ferie i Danmark kan de få refunderet momsen af de varer de har købt. De har købt for 12578 kr. Hvor mange penge får de refunderet i lufthavnen før de rejser ud?
12)
Tømmerhandler Splint sender en regning på 1220 kr. inklusive moms. Momsen udgør 25%
a)Hvor mange procent udgør momsen af den samlede pris?
13)
Familien Østergaard bor i Hong Kong. På ferie i Danmark kan de få refunderet momsen af de varer de har købt. De har købt for 12578 kr. Hvor mange penge får de refunderet i lufthavnen før de rejser ud?
Svar #1
10. november 2007 af KristofferFage (Slettet)
a) Hvis prisen udgør normal prisen + moms, må det være: 100% + 25%. Hvor mange procent udgør momsen så af det hele:
125/25 = 1/5 = 20%...
Prøv selv b :o)
125/25 = 1/5 = 20%...
Prøv selv b :o)
Svar #2
10. november 2007 af Kloge (Slettet)
Hehe tak for hjælpen og har regnet den anden opgave ud.. den var ikk så svær ;)
Skriv et svar til: Opgave 12
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
