Matematik
Antalsparameter og primærsandsynlighed
10. november 2007 af
:D (Slettet)
Hej,
Nogle der lige hurtigt kunne hjælpe mig med denne opgave:
Ved at udfylde en tipskupon gentager man et valg mellem 1, x og 2 tretten gange.
a) Angiv antalsparameter og primærsandsynlighed, idet du antager, at rækkerne udfyldes tilfældigt.
b) Hvad er sandsynligheden for 13 rigtige?
Skal jeg bruge formlem for binomialfordeling? Altså: P(X=r)=K(n,r)*(p^r)*((1-p)^(n-r))
c) Hvad er sandsynligheden for 0 rigtige?
Skal jeg bruge formlem for binomialfordeling? Altså: P(X=r)=K(n,r)*(p^r)*((1-p)^(n-r))
d) Hvad er sandsynligheden for 4 rigtige?
Skal jeg bruge formlem for binomialfordeling? Altså: P(X=r)=K(n,r)*(p^r)*((1-p)^(n-r))
På forhånd mange tak,
:D
Nogle der lige hurtigt kunne hjælpe mig med denne opgave:
Ved at udfylde en tipskupon gentager man et valg mellem 1, x og 2 tretten gange.
a) Angiv antalsparameter og primærsandsynlighed, idet du antager, at rækkerne udfyldes tilfældigt.
b) Hvad er sandsynligheden for 13 rigtige?
Skal jeg bruge formlem for binomialfordeling? Altså: P(X=r)=K(n,r)*(p^r)*((1-p)^(n-r))
c) Hvad er sandsynligheden for 0 rigtige?
Skal jeg bruge formlem for binomialfordeling? Altså: P(X=r)=K(n,r)*(p^r)*((1-p)^(n-r))
d) Hvad er sandsynligheden for 4 rigtige?
Skal jeg bruge formlem for binomialfordeling? Altså: P(X=r)=K(n,r)*(p^r)*((1-p)^(n-r))
På forhånd mange tak,
:D
Svar #1
10. november 2007 af :D (Slettet)
Passer det, at sandsynlighedsparameteret er 1/13 og antalsparameteret er 12? Jeg fatter virkelig ikke det første spørgsmål.
Skriv et svar til: Antalsparameter og primærsandsynlighed
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
