Matematik
Finde lRPl
11. november 2007 af
ggf (Slettet)
Opgaven lyder således:
For at beregne bredden PR af en flod kan man afsøtte PQ vinkelret på PR, og derefter måle PQ og vinkel Q.
Bestem bredden, når PQ=40m og Vinkel Q=32 grader.
Er der nogle der kan hjælpe mig i gang?
For at beregne bredden PR af en flod kan man afsøtte PQ vinkelret på PR, og derefter måle PQ og vinkel Q.
Bestem bredden, når PQ=40m og Vinkel Q=32 grader.
Er der nogle der kan hjælpe mig i gang?
Svar #3
11. november 2007 af ggf (Slettet)
Jeg bad ikke om løsningen, men...
HVorfor er det at det er sådan? Findes der en forklaring for hvorfor i netop kommer med de løsninger?
HVorfor er det at det er sådan? Findes der en forklaring for hvorfor i netop kommer med de løsninger?
Skriv et svar til: Finde lRPl
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
