Matematik
Trigonometrisk ligning
30. maj 2004 af
P3X-018 (Slettet)
Hej. Jeg har lige en trigonometrisk ligning som jeg har lidt problemer med. Den lyder:
sin(2x)*cos(2x)=0.4
For at den kun skal indeholde én vinkel størresle, har jeg fået ligningen til:
4sin(x)*cos^3(x)-2sin(x)*cos(x)=0.4
Så er det her jeg går i stå, nogen som kan hjælpe lidt?
Den er sikkert meget nem, men det er sikkert bar mig der ikke kan finde ud af den!
Håber nogen kan hjælpe =)
sin(2x)*cos(2x)=0.4
For at den kun skal indeholde én vinkel størresle, har jeg fået ligningen til:
4sin(x)*cos^3(x)-2sin(x)*cos(x)=0.4
Så er det her jeg går i stå, nogen som kan hjælpe lidt?
Den er sikkert meget nem, men det er sikkert bar mig der ikke kan finde ud af den!
Håber nogen kan hjælpe =)
Skriv et svar til: Trigonometrisk ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
