Matematik
Trekanter..
13. november 2007 af
Jasmine88 (Slettet)
Hejsa.
Jeg har fået en opgave som hedder:
I trekant ABC gælder |BC|=2|AB| og |AC|=5/2|AB|
- Bestem COS C ..
Hvad mener de men den beskrivelse af trekanten??
Jeg forstår ikke disse sider.
Nogen der kan hjælpe? :)
Jeg har fået en opgave som hedder:
I trekant ABC gælder |BC|=2|AB| og |AC|=5/2|AB|
- Bestem COS C ..
Hvad mener de men den beskrivelse af trekanten??
Jeg forstår ikke disse sider.
Nogen der kan hjælpe? :)
Svar #1
13. november 2007 af Sherwood (Slettet)
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=421775
Skriv et svar til: Trekanter..
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
