Matematik
vektor
14. november 2007 af
KME89 (Slettet)
hej nogen der kan hjælpe mig med vektorer ? Er ekstrem dårlig til det!
om vektorerne a og b oplyses at a*b=5 og det(a,b)=11.
-Bestem vinklen fra a til b.
-bestem længden af vektorerne når det oplyses at [a]=2[b]
om vektorerne a og b oplyses at a*b=5 og det(a,b)=11.
-Bestem vinklen fra a til b.
-bestem længden af vektorerne når det oplyses at [a]=2[b]
Skriv et svar til: vektor
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
