Matematik

Trekants opgave ! HJÆLP :D

14. november 2007 af infinite (Slettet)
har i en opgave givet:

I en trekant ABC er vinkel C ret. Endvidere er siden b = 3 og vinkelhalveringslinjen Va = 4
(altså vinkelhalveringslinjen fra vinkel A er 4)


tak :D

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. november 2007 af Teazy (Slettet)

Hvad du skal finde ud af, ville være rart at vide.

Svar #2
14. november 2007 af infinite (Slettet)

skal selfølgelig beregne ukedte sider og vinkler i trekanten

Svar #3
14. november 2007 af infinite (Slettet)

men ville sige at vinkelen i vinkelhalveringslinjen kan variere ??
for siger det er den skal være 4 noget om hvor den skal være placeret ?
er længden 4 så den når direkte ind i centrum?

Svar #4
14. november 2007 af infinite (Slettet)

ingen der har nogen ide om det???

Brugbart svar (0)

Svar #5
14. november 2007 af Isomorphician

cos(A/2) = 3/4

Skriv et svar til: Trekants opgave ! HJÆLP :D

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.