Matematik
forskrift og definitionsmængde
14. november 2007 af
touchofpink (Slettet)
Hej!
JEg har givet differentialligningen dy/dx=(2kvadratrod af y)/(x+3) grafen går gennem P(-1,4) her har jeg så fundet tangenten gennem punktet:
y=2x+6
Så står der: "bestem forskrift og definitionsmængde" Jeg troede jeg havde fundet forskriften? og hvordan finder jeg definitionsmængden?
Håber nogen kan hjælpe :)
JEg har givet differentialligningen dy/dx=(2kvadratrod af y)/(x+3) grafen går gennem P(-1,4) her har jeg så fundet tangenten gennem punktet:
y=2x+6
Så står der: "bestem forskrift og definitionsmængde" Jeg troede jeg havde fundet forskriften? og hvordan finder jeg definitionsmængden?
Håber nogen kan hjælpe :)
Svar #1
14. november 2007 af Nejtaktilspam (Slettet)
Du benytter separation af variable. Bagefter kan du indsætte P og finde k.
Fx.
} dx$)
Fx.
Skriv et svar til: forskrift og definitionsmængde
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
