Kemi

ligevægtskonstant

15. november 2007 af cs (Slettet)
hej er der nogle der lige vil tjekke om den her opgave er rigtig.

a) Fordelingen mellem den mobile fase (g) og den stationære fase (l) kan skrives som:
CH2Cl2(l)<-> CH2Cl2(g)

Opstil et udtryk for ligevægtskonstanten, K, for denne fordeling når diklormetan kan
regnes for ideal i den mobile fase og når aktiviteten kan sættes til 1 i den stationære
fase.

Svar : den ender med at give K=p/RT

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. november 2007 af mathon

[CH2Cl2(g)] = K_c

pV = nRT

p = (n/V)RT

(n/V) = p/(RT)

K_c = p/(RT)

Skriv et svar til: ligevægtskonstant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.