Tysk

let

15. november 2007 af Morten_Jensen (Slettet)
Sohn er grundled
Hat er udsagnsled,
men jeg kan ikke finde resten.

Dem Sohn hat er ein Comic-Heft besorgt.

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. november 2007 af Isomorphician

hvad vil du gerne sige på dansk?

Svar #2
15. november 2007 af Morten_Jensen (Slettet)

det står i min tekst, jeg skal bare analysere

Brugbart svar (0)

Svar #3
15. november 2007 af Isomorphician

er = nominativ
hat = udsagnsled
ein Comic-Heft = akkusativ
Dem Sohn = dativ

Skriv et svar til: let

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.