Matematik

grafer

16. november 2007 af LarsUlri (Slettet)
Er der nogen der kan forklare mig hvordan jeg kan tegne grafen for:
f(x)=1/cos(x), x tilhører ]-pi/n;pi/2[
på TI-89 Titanium? :)

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. november 2007 af mathon

vinkelmålet skal være radianer

APPS
3: Window Editor
xmin=-pi/2
xmax=pi/2
APPS
2:Y= Editor
y1=1/cos(x)
APPS
4:Graph

Skriv et svar til: grafer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.