LaTeX
pmatrix og brøk
17. november 2007 af
/Anders (Slettet)
en vektor med brøker:
\begin{equation}
\begin{pmatrix}
\frac{12}{13}\\ \frac{34}{45}
\end{pmatrix}
\end{equation}
outputtet ses på: http://peecee.dk/?id=79244
der er for lidt mellemrum mellm de to brøker.
hvad kan man gøre ved det?
\begin{equation}
\begin{pmatrix}
\frac{12}{13}\\ \frac{34}{45}
\end{pmatrix}
\end{equation}
outputtet ses på: http://peecee.dk/?id=79244
der er for lidt mellemrum mellm de to brøker.
hvad kan man gøre ved det?
Svar #1
17. november 2007 af daleif (Slettet)
Det svarede vi paa igaar, udskift din \\ med f.eks. \\[3mm]
Svar #2
17. november 2007 af Dominik Hasek (Slettet)
#0:
Du kan bruge
\begin{equation} \begin{pmatrix} \frac{12}{13}\\[3mm] \frac{34}{45} \end{pmatrix} \end{equation}
Eller en anden afstand end 3mm, alt efter hvad du finder passende.
Du kan bruge
\begin{equation} \begin{pmatrix} \frac{12}{13}\\[3mm] \frac{34}{45} \end{pmatrix} \end{equation}
Eller en anden afstand end 3mm, alt efter hvad du finder passende.
Skriv et svar til: pmatrix og brøk
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
