Matematik
Løs ligningen.. og forklar hvad de fundne x-værdier fortæller.. bestem arealet
18. november 2007 af
bolettez (Slettet)
En funktion f er givet ved f(x)=x^3-11x^2+38x-40.
a) Løs ligningen f'(x)=0, og forklar, hvad de fundne x-værdier fortæller om grafen for f.
b) Løs ligningen f(x)=0. Bestem arealet af det område i 1. kvadrant, som afgrænses mellem grafen og x-aksen.
Skal ligningen løses i solve på CAS værktøj?
Resten ved jeg ikke hvordan jeg skal gribe an.
Håber I kan hjælpe.
a) Løs ligningen f'(x)=0, og forklar, hvad de fundne x-værdier fortæller om grafen for f.
b) Løs ligningen f(x)=0. Bestem arealet af det område i 1. kvadrant, som afgrænses mellem grafen og x-aksen.
Skal ligningen løses i solve på CAS værktøj?
Resten ved jeg ikke hvordan jeg skal gribe an.
Håber I kan hjælpe.
Skriv et svar til: Løs ligningen.. og forklar hvad de fundne x-værdier fortæller.. bestem arealet
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
