Matematik

Ligninger x(

18. november 2007 af _DkzTurkii_ (Slettet)
Nogen der kan løse disse ligninger hurtigt.. Det haster. Håber nogen kan hjælpe..

a: (5x-3)-(x-5)=3x-(-x+1)
b: 6x-(3x+1)=2x-(4x-7)
c: (-2x+1)+(-x+2)=x-(-2x-6)
d: -3x+(-4x+4)=-7x-(-6x+5)

:D hehe..

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. november 2007 af Teazy (Slettet)

Kom med dine egne forslag først.. normal procedure.

Svar #2
18. november 2007 af _DkzTurkii_ (Slettet)

a: x= -8x
b: x= 3,25
c: x= 3,33
d: ----

Brugbart svar (0)

Svar #3
18. november 2007 af mathon

a: (5x-3)-(x-5)=3x-(-x+1)

5x-3-x+5 = 3x+x-1

4x+2 = 4x-1

2 = -1, hvilket er en absurditet, hvorfor

L = Ø

Brugbart svar (0)

Svar #4
18. november 2007 af mathon

b: 6x-(3x+1)=2x-(4x-7)

6x-3x-1 = 2x-4x+7

3x-1 = -2x+7

5x-1 = 7

5x = 8

x = 8/5 = 1,6

Svar #5
18. november 2007 af _DkzTurkii_ (Slettet)

Har nogen svar på c og d .. ?

Brugbart svar (0)

Svar #6
18. november 2007 af Teazy (Slettet)

c: (-2x+1)+(-x+2)=x-(-2x-6) =

-2x+1-x+2 = x+2x+6

-3x+3 = 3x +6

6x = -3

x = -3/6 = -1/2

Brugbart svar (0)

Svar #7
18. november 2007 af Teazy (Slettet)

-3x+(-4x+4)=-7x-(-6x+5)

-3x-4x+4 = -7x+6x-5

-7x+4 ) -x-5

6x = 9

x = 9/6 = 3/2 = 1,5

Skriv et svar til: Ligninger x(

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.