Andre fag
inkommensurable størrelser
01. juni 2004 af
Bella (Slettet)
Hej!
Er der ikke én der gider at forklarer mig hvad "inkommensurable størrelser" er? Kan ikke finde det i min lærebog, og vil gerne vide det!
~Bella
Er der ikke én der gider at forklarer mig hvad "inkommensurable størrelser" er? Kan ikke finde det i min lærebog, og vil gerne vide det!
~Bella
Svar #1
01. juni 2004 af erdos (Slettet)
Det betyder, at to ting er usammenlignelige... Så af sammenhængen fremgår nok to størrelser, der så er usammenlignelige.
Ellers kan du altså slå sådanne ord op i en Nudansk Ordbog!
Ellers kan du altså slå sådanne ord op i en Nudansk Ordbog!
Svar #2
01. juni 2004 af Bella (Slettet)
"Der ønskes bevis for den Pythagoræiske læresætning samt den omvendte. Du skal også komme ind på inkommensurable størrelser og bevis for at x^2=2 ikke har nogen rational løsning"
Det med inkommensurable størrelser og at x^2=2 ikke har nogen rational løsning, må vel være ud over pythagoras, for man kan da ikke inkludere det i beviserne for pyth.?
Det med inkommensurable størrelser og at x^2=2 ikke har nogen rational løsning, må vel være ud over pythagoras, for man kan da ikke inkludere det i beviserne for pyth.?
Skriv et svar til: inkommensurable størrelser
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
