Dansk Historieopgave

Dansk/historie opgave

19. november 2007 af KristianJ (Slettet)
Mit spørgsmål er til min problemformulering/fokus

Det jeg godt vil skrive om er Hitlers vej til magten, med fokus på holocaust/jødeforfølgelse. Jeg synes det er spændende at se hvilken udvikling der er sket, og hvorfor folk kunne lade den ske. Hvorfor var jøderne syndebukkene, og hvilken rolle havde jødeforfølgelse i Holland med Tysklands (Anne Franks dagbog). F.eks. hvor begyndt nazisterne og blive rigtig grove, og hvilken rolle havde Hitler/hvad sagde han som kunne isolere tyskernes/nazisternes vrede på jøderne?
Så mit fokus bliver udelukkende, Holocaust.
Dvs. på den historiske del går jeg ca. til grænse i mellemkrigstiden, og på den danske litteratur del hiver jeg den nok lidt længere ind over for at få den væsentlige ting med, som koncentrationslejre osv.


1. Hvordan kom Hitler til magten?

2. Hvordan startede jødeforfølgelsen i forhold til mellemkrigstiden/anden verdenskrig? Og hvornår begyndte det og blive mere alvorligt?

3. Hvorfor fik jøderne skyld, for tysklands såkaldte ”nedgang i økonomi” dvs. Hvorfor fik de skylden for det hele, og hvorfor/hvornår startede det?

4. Hvad blev resultatet af overstående? (holocaust i mellemkrigstiden)


er det nok kød på? overvejer og skrive om Hitlers vej til magten i stedet for, har virkelig brug for noget konstruktiv kritik :)

på forhånd tak.

Mvh

Kristian J.

Svar #1
19. november 2007 af KristianJ (Slettet)

dog skal det siges jeg har om mellemkrigstiden, og min lærer siger jeg skal holde mig til før krystalnatten.

Skriv et svar til: Dansk/historie opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.