Tysk

Tysk oversættelse..

20. november 2007 af Shining-Star (Slettet)
1. Brødrene udgav i 1812 en eventyrsamling, som alle børn kender. => Die Brüder ausgab in 1812 eine Abenteuersammlung, welches alle Kindern kennen.

2. Heksen giver Snehvide et æble. => Die Hexe gibt Schneewitchen ein Apfel.

3. Børnene kan identificere sig med figurene i eventyret. => Die Kinder können sich mit die Figuren in das Abenteuer identifizieren.

4. Rødhætte møder en ulv, som lokker hende ind i skoven. => Rottkäppchen beggegnet ein Wolf, welches lockt sie in die Wald.

5. Eventyrets hovedperson er rødhætte, de skal besøge sin bedstemor. Der Hauptperson des Abenteuer ist Rottkäppchen, sie muss ihre Grossmutter besuchen.

6. Eventyrverdenen er sort og hvid. Der er mennesker, som er gode, og mennesker, som er onde. => Der ArbenteuerWeld ist schwarz und weis. Es gibt Menschen, wessen gute sind, und Menschen, wessen böse sind.

7. Helten, som skal befri prinsessen, skal bestå tre prøver. => Der Held, wessen die Prinzessin befreien soll, muss drei Proben bestehen.

8. I slutningen af eventyret vinder helten prinsessen, som han giver et kys. => In die ende das Abenteuer, gewint der Helt die Prinzessin, welches er ihr ein Kuss gibt.

* (er herre forviret det der med ,'som', så håber det er rigtigt) . Takk på forhånd :)

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. november 2007 af danielruhmann (Slettet)

https://www.studieportalen.dk/Opgaver/4501/Br%c3%bcderGrimm.aspx

Brugbart svar (0)

Svar #2
20. november 2007 af danielruhmann (Slettet)

https://www.studieportalen.dk/Opgaver/4501/Br%c3%bcderGrimm.aspx

häber, at dette link funker. Ellers pröv at söge i forum eller under opgaver.

Brugbart svar (0)

Svar #3
20. november 2007 af 04w24 (Slettet)

1. Brødrene udgav i 1812 en eventyrsamling, som alle børn kender. => Die Brüder ausgaben 1812 eine Abenteuersammlung, die jedes Kind kennt.

2. Heksen giver Snehvide et æble. => Die Hexe gibt Schneewittchen einen Apfel.

3. Børnene kan identificere sig med figurene i eventyret. => Die Kinder können mit den Figuren in dem Abenteuer sich identifizieren.

4. Rødhætte møder en ulv, som lokker hende ind i skoven. => Rotkäppchen trifft einen Wolf, den sie in den Wald lockt.

5. Eventyrets hovedperson er rødhætte, de skal besøge sin bedstemor. Die Hauptperson des Abenteuers ist Rotkäppchen, die (tror at det er en fejl at du har skrevet; de skal.. hvis det er rigtigt skal der stå sie , müssen) muss ihre Großmutter besuchen.

6. Eventyrverdenen er sort og hvid. Der er mennesker, som er gode, og mennesker, som er onde. => Die Märchenwelt ist schwarz und weiß. Es gibt Menschen, wessen gut sind, und Menschen, wessen böse sind.

7. Helten, som skal befri prinsessen, skal bestå tre prøver. => Der Held, der die Prinzessin befreien soll, muss drei Proben bestehen.

8. I slutningen af eventyret vinder helten prinsessen, som han giver et kys. => Am Ende des Abenteuers, gewinnt der Held die Prinzessin, die ihm einen Kuss gibt.

* (er herre forviret det der med ,'som', så håber det er rigtigt) . Takk på forhånd :)
2. Du kan altid bruge det henførende stedord i den forrige sætning. F.eks:
3. Die Frau hat eine Tochter, die blaue Augen hat. Altså die fordi Tochter er hunkøn akk. Og derfor die Tochter.
4. Eller
5. Der Sohn des Vaters ist nach Schweden gefahren, dem einem schönen Land ist. - Der er sverige intetkøn og dativ og heder derfor dem i næste sætning.

Brugbart svar (0)

Svar #4
20. november 2007 af danielruhmann (Slettet)

Die Brüder ausgaben 1812 eine Abenteuersammlung, die jedes Kind kennt. = kongruens

Die Kinder können mit den Figuren in dem Abenteuer sich identifizieren. = ordstilling

Die Märchenwelt ist schwarz und weiß. Es gibt Menschen, wessen gut sind, und Menschen, wessen böse sind. = forkert ordvalg, har intet med interrogative pronomener at göre

Am Ende des Abenteuers, gewinnt der Held die Prinzessin, die ihm einen Kuss gibt. = tegnsätning




nach Schweden gefahren, dem einem schönen Land ist = schlechtes Beispiel, du hättest Folgendes schreiben können:
nach Schweden gefahren, einem schönen Land.

Svar #5
22. november 2007 af Shining-Star (Slettet)

# 4.
- Er disse korrekte, eer lidt i tvivl? :

Die Brüder ausgaben 1812 eine Abenteuersammlung, die jedes Kind kennt.

Die Kinder können mit den Figuren in dem Abenteuer sich identifizieren.

Die Märchenwelt ist schwarz und weiß. Es gibt Menschen, wessen gut sind, und Menschen, wessen böse sind.

Am Ende des Abenteuers, gewinnt der Held die Prinzessin, die ihm einen Kuss gibt.

Skriv et svar til: Tysk oversættelse..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.