Matematik
Isolation af eksponent?
20. november 2007 af
blondin9000 (Slettet)
Hvordan isolere man t:
10 = 20 * e^-0,05t
10/20 = e^-0,05t
?????
10 = 20 * e^-0,05t
10/20 = e^-0,05t
?????
Svar #2
20. november 2007 af blondin9000 (Slettet)
Kan ikke lige få stykket til at gå op:
10 = 20 * e^-0,05t
10/20 = e^-0,05t
In(10/20) = In(e^-0,05t)
In(10/20) = -0,05 * t
In 10/20) + 0,05 = t
- 0,643147 = t ?????????
Hvor laver jeg fejlen henne??
10 = 20 * e^-0,05t
10/20 = e^-0,05t
In(10/20) = In(e^-0,05t)
In(10/20) = -0,05 * t
In 10/20) + 0,05 = t
- 0,643147 = t ?????????
Hvor laver jeg fejlen henne??
Skriv et svar til: Isolation af eksponent?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
