Matematik
Isoler t
20. november 2007 af
Drejet (Slettet)
isoler t
Hvis jeg skal sætte t - (2/t) = 0
hvad er t så?
Hvis jeg skal sætte t - (2/t) = 0
hvad er t så?
Svar #2
20. november 2007 af -Ane (Slettet)
du ganger t over på den anden side, så står der:
t-2=0
det vil sige
t=2
t-2=0
det vil sige
t=2
Svar #3
21. november 2007 af Stracker (Slettet)
#2
du skal lige huske at gange hele venstre side med t...
t-(2/t)=0
t^2-2=0
t^2=2
t=1.4
du skal lige huske at gange hele venstre side med t...
t-(2/t)=0
t^2-2=0
t^2=2
t=1.4
Svar #4
21. november 2007 af ibibib (Slettet)
Og så skal du huske at der er to løsninger til ligningen
t²=2
t²=2
Skriv et svar til: Isoler t
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
