Andre fag

det der x^2=2 .. igen

02. juni 2004 af Bella (Slettet)
Hej igen

Undskyld jeg spørger om så meget, men skal til mundtlig prøve i morgen, og bliver ret nervøs, hvis jeg ikke er forberedt..
Og ligenu mangler jeg kun en forklaring på
hvorfor x^2=2 ikke har en rationel løsning (løsning der kan skrives som brøk).

se her, hvis du vil se mit eget eks.:

https://www.studieportalen.dk/forum/viewtopic.php?t=42644

Hjælp ... så er I søde, søde, søde!

Svar #1
02. juni 2004 af Bella (Slettet)

Ja, undskyld - nu brugte jeg lige min søsters profil - men det gør hende nok ingenting...

Brugbart svar (0)

Svar #2
02. juni 2004 af Mads^^ (Slettet)

ja det er jo fordi +-kvrod(2) ikke kan skrives som brøk...

Brugbart svar (0)

Svar #3
02. juni 2004 af Tobbe (Slettet)

er det at bevise det?

Brugbart svar (0)

Svar #4
02. juni 2004 af erdos (Slettet)

Nej... Du skal sige det og så bevise at det ikke kan skrives som en brøk!

Brugbart svar (0)

Svar #5
02. juni 2004 af Tobbe (Slettet)

hvordan?

x^2=2 =>x=kvrod(2) => ??

Brugbart svar (0)

Svar #6
02. juni 2004 af erdos (Slettet)

Det er der et bevis for i din bog eller et andet sted... Ellers kan du ikke blive stillet til regnskab for det!

Brugbart svar (0)

Svar #7
02. juni 2004 af Tobbe (Slettet)

Det bevis der er, er det jeg har skrevet på https://www.studieportalen.dk/forum/viewtopic.php?t=42644

men kan ikke se hvad sammenhængen er..

Skriv et svar til: det der x^2=2 .. igen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.