Matematik
graf- f(x)= ax^2+4x+c
22. november 2007 af
oosmiilyoo (Slettet)
ax^2+4x+c har toppunkt i (-1,2) bestem a og c
hvordan er det nu lige man gør det??
hvordan er det nu lige man gør det??
Svar #1
22. november 2007 af Garbokranen (Slettet)
x-koordinaten til toppunktet er f.eks. -b/2a. I dette tilfælde altså
-1 = -4/2a => 2a = 4 => a = 2
-1 = -4/2a => 2a = 4 => a = 2
Skriv et svar til: graf- f(x)= ax^2+4x+c
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
