Matematik
Beskrivelse af funktion
24. november 2007 af
kunst77 (Slettet)
f(x)=x^4-2x^2-17
a) angiv definitionsmængde
b) bestem nulpunkterne
c) angiv værdimængden
sidder lige og laver matematik og kan ikke huske hvordan man regner dette ud?
Håber nogen kan hjælpe:)
a) angiv definitionsmængde
b) bestem nulpunkterne
c) angiv værdimængden
sidder lige og laver matematik og kan ikke huske hvordan man regner dette ud?
Håber nogen kan hjælpe:)
Svar #1
24. november 2007 af dnadan (Slettet)
a) for hvilke x-værdier er f(x) defineret? Kig her på, om man kan dele med nul, tage kvadratroden af et negativt tal..
b) løs ligningen f(x)=0, (der er tale om et skjult andengradspolynonium)
c) (der kan jeg kun se en løsning, hvis du har lært om differentialregning)
b) løs ligningen f(x)=0, (der er tale om et skjult andengradspolynonium)
c) (der kan jeg kun se en løsning, hvis du har lært om differentialregning)
Svar #4
24. november 2007 af kunst77 (Slettet)
men kan altså ikke li få det med nulpunkterne ind:( er lang tid siden vi har haft det
Skriv et svar til: Beskrivelse af funktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
