Kemi
Hjortetaksalt,deltaS
25. november 2007 af
loslundos (Slettet)
Hej jeg skal aflevere kemiopgave om hjortetaksalt i morgen. jeg har problemer med opgave C hvor jeg skal beregne deltaS.
http://us.uvm.dk/gymnasie/almen/eksamen/opgaver/sommer03/kemi2003-10-2.pdf
http://us.uvm.dk/gymnasie/almen/eksamen/opgaver/sommer03/kemi2003-10-2.pdf
Svar #1
25. november 2007 af lotteha (Slettet)
forklar lidt mere om opgaven, og evt. de resultater fra a og b opgaven
Svar #2
25. november 2007 af loslundos (Slettet)
jeg har fået opgivet at H= -849,4kj/mol at S= 120,9j/(mol*k) og at G=-665,9 kj/mol ( alle tre er med det der tegn med en streg gennem en bolle)
Skriv et svar til: Hjortetaksalt,deltaS
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
