Fysik
Astonomi
26. november 2007 af
Matersvært (Slettet)
Hey er der nogle der kan hjælpe en lost knægt fra 1. g?
Afstanden til solen er 1,5 10^15m.
Lysets hastighed er 2,998*10^8 m/s Hvor lang tid er lyset om at nå frem til solens overflade til jorden?
(begrundelse)
Afstanden til solen er 1,5 10^15m.
Lysets hastighed er 2,998*10^8 m/s Hvor lang tid er lyset om at nå frem til solens overflade til jorden?
(begrundelse)
Svar #1
26. november 2007 af alexey (Slettet)
afstand = hastighed * tid,
så må
tid = afstand / hastighed
du får svar i sekunder, som du kan omregne til minutter ved at dividere med 60.
ps. afstand til solen er 1,5*10^11m
så må
tid = afstand / hastighed
du får svar i sekunder, som du kan omregne til minutter ved at dividere med 60.
ps. afstand til solen er 1,5*10^11m
Skriv et svar til: Astonomi
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
