Matematik
ligning
26. november 2007 af
p-a-c-e (Slettet)
tænker den er meget simpel, men er helt blank.
1/x^2 = 25
1/x^2 = 25
Svar #1
26. november 2007 af Sherwood (Slettet)
1=25*x^2
1/25=x^2
sqrt(1/25)=x
x=-1/5 v x=1/5
Så kan du selv bestemme, om den er simpel.
1/25=x^2
sqrt(1/25)=x
x=-1/5 v x=1/5
Så kan du selv bestemme, om den er simpel.
Skriv et svar til: ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
