Matematik
Ligninger
27. november 2007 af
kim19 (Slettet)
Jeg er kørt fast i de her to ligninger håber en kan hjælpe.
3sqrt(x^2)=17
og denne her
3sqrt(x) / 2x =60
3sqrt(x^2)=17
og denne her
3sqrt(x) / 2x =60
Svar #1
27. november 2007 af Teazy (Slettet)
1)
3sqrt(x^2)=17
x^2 = 17^3
x = +-sqr(17^3)
2)
3sqrt(x) / 2x =60
3sqrt(x) = 120x
x = 120^3*x^3
x/x^3 = 120^3
1/x^2 = 120^3
x^2 = 120^-3
x = +-sqrt(120^-3)
3sqrt(x^2)=17
x^2 = 17^3
x = +-sqr(17^3)
2)
3sqrt(x) / 2x =60
3sqrt(x) = 120x
x = 120^3*x^3
x/x^3 = 120^3
1/x^2 = 120^3
x^2 = 120^-3
x = +-sqrt(120^-3)
Skriv et svar til: Ligninger
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
