Matematik
Integral med substitution
28. november 2007 af
Ralphi (Slettet)
S 2^sqrt(x)/sqrt(x) dx fra 1 til 4:
Jeg anvender substitution:
t = sqrt(x)
t' = dt/dx = 1/2sqrt(x) =
dt = 1/2sqrt(x) dx
Nye grænser findes:
x = 1 dvs. t = 1
x = 4 dvs. t = 4
S 2^t/t dt fra 1 til 2....
Nu kan jeg ikke komme videre.. hvad skal jeg gøre?
S 2^sqrt(x)/sqrt(x) dx fra 1 til 4:
Jeg anvender substitution:
t = sqrt(x)
t' = dt/dx = 1/2sqrt(x) =
dt = 1/2sqrt(x) dx
Nye grænser findes:
x = 1 dvs. t = 1
x = 4 dvs. t = 4
S 2^t/t dt fra 1 til 2....
Nu kan jeg ikke komme videre.. hvad skal jeg gøre?
Svar #1
28. november 2007 af peter lind
´dt/dx = ½*1/kvrod(x) hvilket indsat giver at du skal integrere 2*2^t
Svar #2
28. november 2007 af Ralphi (Slettet)
Jeg kan ikke helt se hvad du mener, er du ikk sød at opstille regnestykket??
Skriv et svar til: Integral med substitution
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
