Matematik
Vektorregning
28. november 2007 af
Shabsi (Slettet)
Hello folks
Sidder lidt fast i en opgave.
vektor P: 2 over 4
vektor q: -2 over 1
beregn vinklen mellem:
vektorV = vektorP + 2xtværvektorP
og
vektorW = 2xvektorQ + tværvektorQ
Anyone please? ...
Sidder lidt fast i en opgave.
vektor P: 2 over 4
vektor q: -2 over 1
beregn vinklen mellem:
vektorV = vektorP + 2xtværvektorP
og
vektorW = 2xvektorQ + tværvektorQ
Anyone please? ...
Svar #1
28. november 2007 af peter lind
Find koordinaterne for V og W. Der gælder V*W = |V||W|cos(u), hvor * står for skalarproduktet og u er den søgte vinkel.
Skriv et svar til: Vektorregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
