Matematik
Haster hjælp mig
28. november 2007 af
per123 (Slettet)
en parabel har ligningen y=2x^2-3x-2
punkterne A og B ligger på Parablen og har førstekoordinat henholdsvis 0 og 2.
bestem en lignign for parabeltangenten i A og forparabeltangenten i B.
så får jeg y=5x-10.
opgaven er:
Bestem et gradtal for en af de vinkler som de to parabeltangenter danner.
punkterne A og B ligger på Parablen og har førstekoordinat henholdsvis 0 og 2.
bestem en lignign for parabeltangenten i A og forparabeltangenten i B.
så får jeg y=5x-10.
opgaven er:
Bestem et gradtal for en af de vinkler som de to parabeltangenter danner.
Skriv et svar til: Haster hjælp mig
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
