Matematik

haster-ligning

28. november 2007 af p-a-c-e (Slettet)
1/x + 1/x-2 = 0

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. november 2007 af KristofferFage (Slettet)

1/x + (1/x)-2 = 0? Eller,

1/x + 1/(x-2) = 0?

Svar #2
28. november 2007 af p-a-c-e (Slettet)

1/x + 1/(x-2) = 0

Brugbart svar (0)

Svar #3
28. november 2007 af Teazy (Slettet)

1/(x-2) = 1/x

1 = (x-2)/x

1 = 1 - 2/x

2/x = 2

2x = 2

x = 1

Brugbart svar (0)

Svar #4
28. november 2007 af Teazy (Slettet)

Noget frygteligt rod jeg fik lavet i 3'eren

1/x + 1/(x-2) = 0

1/(x-2) = -1/x

1 = 2-x/x

1 = 2/x-1

2/x = 2

x = 1

Skriv et svar til: haster-ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.