Matematik
numerisk..
05. juni 2004 af
SONJAN (Slettet)
Jeg skal vise hvordan man finder vinkeln mellem en linje og en plan.
Hvorfor kan man omskrive følgende til numerisk:
Hvor v er vinklen mellem planen og vinklen, og u er vinklen mellem planens normalvektor og linjen.
spids: v = (90*-u)
stump: v = (u-90)
uanset formlen kan den skrives således:
v =|90*-u|
Tak til den som svarer!! ;p
Hvorfor kan man omskrive følgende til numerisk:
Hvor v er vinklen mellem planen og vinklen, og u er vinklen mellem planens normalvektor og linjen.
spids: v = (90*-u)
stump: v = (u-90)
uanset formlen kan den skrives således:
v =|90*-u|
Tak til den som svarer!! ;p
Svar #1
06. juni 2004 af riquelme (Slettet)
fordi |90°-u| = |u-90°| - der er kun et fortegn til forskel på (90°-u) og (u-90°) og det eliminerer man ved at bruge numerisk værdi ||
Skriv et svar til: numerisk..
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
