Kemi

Potassium Manganate(VII)?

29. november 2007 af lektier...hvad er det?2 (Slettet)
Hvordan oversættes potassium manganate(VII) til dansk? Vi har en vejledning som er på engelsk, og da jeg skal skrive rapport om den, ville jeg lige være sikker på at jeg brugte det rigtige navn...
På forhånd tak for hjælpen

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. november 2007 af mathon

kaliumpermanganat KMnO4

Brugbart svar (0)

Svar #2
30. november 2007 af frodo (Slettet)

#1: nej. Det er Kaliummanganat - K2MnO4
Manganationen er grøn..

Brugbart svar (0)

Svar #3
30. november 2007 af mathon

OT(Mn) i KMnO4 = +7 = VII

OT(Mn) i K2MnO4 = +6 = VI

Skriv et svar til: Potassium Manganate(VII)?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.