Matematik
ligninger
02. december 2007 af
kola2005 (Slettet)
jeg vil lige høre om der nogle kloge hoveder som kan hjælpe mig med to ligninger.
Opgaven lyder sådanne:
x5+x4+x3=0 og x7+x6x5=0.
Talene skal ses som opløftet
Opgaven lyder sådanne:
x5+x4+x3=0 og x7+x6x5=0.
Talene skal ses som opløftet
Svar #1
02. december 2007 af lotteha (Slettet)
nr 1.
sæt x^3 uden for en parantes så du får
x^3 *(x^2+x+1)=0
brug nulreglen og løs parantesen som en andengradsligning
Nr. 2
sæt x^5 udenfor en parantes og gør det samme som i nr. 1
sæt x^3 uden for en parantes så du får
x^3 *(x^2+x+1)=0
brug nulreglen og løs parantesen som en andengradsligning
Nr. 2
sæt x^5 udenfor en parantes og gør det samme som i nr. 1
Skriv et svar til: ligninger
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
