Matematik

integralregning

03. december 2007 af lålåseje (Slettet)
Jeg er i tvivl om hvad stamfunktionen til x^(5/6) er ?

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. december 2007 af mathon

F(x) = (6/11)x^(11/6)

Svar #2
03. december 2007 af lålåseje (Slettet)

mange tak

Svar #3
03. december 2007 af lålåseje (Slettet)

Så dvs. hvis det var en stamfu. til x^(7/9)
= (9/16)x^(16/9) ?

Brugbart svar (0)

Svar #4
03. december 2007 af janko (Slettet)

nej...

f(x) = x^(5/6)

F(x) = (6/11)x^(11/6)

Brugbart svar (0)

Svar #5
03. december 2007 af mathon

#3 er RIGTIG!

Skriv et svar til: integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.