Matematik
hjælp.
03. december 2007 af
kim19 (Slettet)
Retningspunktet i enhedscirkel er P61
Tegn en linje fra 0,0 gennnem P61 til skæringen med den lodrette linje x=1 skæringspunktet kaldes S. Bestem y-kordinatet til S
Jeg ved at jeg skal gøre sådan her:
sin(61)/cos(61)=x/1 og så bare isolere x det er ikke det der er problemet.
problemet er at jeg ikke kan forstår hvorfor jeg skal dividere sin(61)/cos(61) og x/1
hvorfor skal man gøre det ?
en der kan forklar mig det
Tegn en linje fra 0,0 gennnem P61 til skæringen med den lodrette linje x=1 skæringspunktet kaldes S. Bestem y-kordinatet til S
Jeg ved at jeg skal gøre sådan her:
sin(61)/cos(61)=x/1 og så bare isolere x det er ikke det der er problemet.
problemet er at jeg ikke kan forstår hvorfor jeg skal dividere sin(61)/cos(61) og x/1
hvorfor skal man gøre det ?
en der kan forklar mig det
Svar #1
03. december 2007 af KristofferFage (Slettet)
Nu skal jeg lige se om jeg forstår opg. rigtigt..
På en enhedscirkel, er der to streger, der ligner lodrettetangenter i punkterne: (1,0) og (-1,0). Er det på den du skal bestemme du skal bestemme hvor linjen skærer?
På en enhedscirkel, er der to streger, der ligner lodrettetangenter i punkterne: (1,0) og (-1,0). Er det på den du skal bestemme du skal bestemme hvor linjen skærer?
Svar #2
03. december 2007 af kim19 (Slettet)
har tegnet en enhedscirkel og har en vinkel på 61 grader, så skal jeg bestemme y-kordinatet til skæringen med den lodrette linje x=1
Skriv et svar til: hjælp.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
