Matematik
Hjælp til ligning
04. december 2007 af
kim19 (Slettet)
jeg har denne ligning, hvordan kommer jeg igang med den, håber en kan hjælpe.
25=0,25x+0,01x^2
25=0,25x+0,01x^2
Svar #1
04. december 2007 af josemaria (Slettet)
Det er et andengradspolynomium:
25=0,25x+0,01x^2 <=> 0=0,25x+0,01x^2-25
Det kan du så omskrive til ax^2+bx+c.
0,25x+0,01x^2-25 = 0.01x^2+0.25x-25
25=0,25x+0,01x^2 <=> 0=0,25x+0,01x^2-25
Det kan du så omskrive til ax^2+bx+c.
0,25x+0,01x^2-25 = 0.01x^2+0.25x-25
Svar #5
04. december 2007 af kim19 (Slettet)
er der ik en der vil svarer om det er den rigtig måde jeg har gjort det på
Skriv et svar til: Hjælp til ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
