Matematik
monotoniforholdene og ekstrema?
04. december 2007 af
aviaaja (Slettet)
En funktion f givet ved f(x)=x^3-24x^2+189x-487, x tilhører alle R
Bestem monotoniforholdene for f, og bestem de lokale ekstrema.
Tegn grafen for f.
For hvilke værdier af tallet b har ligningen f(x)=b netop 2 løsninger?
Hvem kan lave dem for mig? Jeg kan slet ikke finde ud af det...
Bestem monotoniforholdene for f, og bestem de lokale ekstrema.
Tegn grafen for f.
For hvilke værdier af tallet b har ligningen f(x)=b netop 2 løsninger?
Hvem kan lave dem for mig? Jeg kan slet ikke finde ud af det...
Svar #1
04. december 2007 af josemaria (Slettet)
Lave dem for dig???
Hey alle; hvad siger i til, hvis vi omdøber "studieportalen" til "SNYDEPORTALEN"..
- du er gået forkert, makker.
Hey alle; hvad siger i til, hvis vi omdøber "studieportalen" til "SNYDEPORTALEN"..
- du er gået forkert, makker.
Skriv et svar til: monotoniforholdene og ekstrema?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
