Kemi
ph
04. december 2007 af
Aichen (Slettet)
jeg kan ikke finde ud af at finde ph værdien af følgende opløsninger hvad skal man gøre når det er base
0.00004M NH4CL
0.0032M H3Po4
1.82M NH3
0.0036M K2CO3
0.02M CH3COONa
hvordan regner man ph ud forstår det virkeæig ikke
0.00004M NH4CL
0.0032M H3Po4
1.82M NH3
0.0036M K2CO3
0.02M CH3COONa
hvordan regner man ph ud forstår det virkeæig ikke
Svar #1
04. december 2007 af Da-ted (Slettet)
pH = log([H3O+])
Du kan regne pH for baser ud på flere måder. Lettest er det at regne pOH = -log([OH-]) og derefter sige 14-pOH=pH
Du kan regne pH for baser ud på flere måder. Lettest er det at regne pOH = -log([OH-]) og derefter sige 14-pOH=pH
Svar #2
05. december 2007 af apandersen (Slettet)
Husk nu at tage syrestyrke eller basestyrke med ind i betragtning
Skriv et svar til: ph
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
