Matematik
Ligninger HASTER x(
05. december 2007 af
_DkzTurkii_ (Slettet)
Hej, har en aflevering til næste uge med Ligninger og Uligheder. Fatter virkelig ikk, har brugfor hjælp.
Det HASTER... Vil være glad vis jeg får hjælp :)
Opgave 1
a) 10x=4x+600
b) 2x+24=6x
c) 5x-20=3x+40 )
d) 3½x-11=17-½x
e) 500x+200=300x+1200
f) 8x+6+3x=18+x
g) 7x+1=60-(3x+9
h) 10x-20=30-(40x-50)
Opgave 2
a) 3x-1 > -2x+4
b) 50x+150 < 40x+200
c) 2x+12 < -x+4½
d) 2x-60 > -5/3x+30
e) ½x-5 > -2x+10
f) ½x-5 < -2x+10
g) ½x+10 > 2x-50
h) -1x+70 <3x-50
i) 1½x-4 > -½+6
j) -2x+400 < 3x-100
Opgave 3
a) 2x+10 > 3x-7 > x+5
b) 1x+2 < 3x-4 < 5x+6
c) ½x+3 < -2x+8 < 3x+4
d) 5x-14 > x+10 >4-½x
e) x-1 < -½x+5 < -2x+17
f) ½x+3 > -2x+8 > 3x+4
g) 3x+5 < 4x+(9-3x) < 2x+11
Det HASTER... Vil være glad vis jeg får hjælp :)
Opgave 1
a) 10x=4x+600
b) 2x+24=6x
c) 5x-20=3x+40 )
d) 3½x-11=17-½x
e) 500x+200=300x+1200
f) 8x+6+3x=18+x
g) 7x+1=60-(3x+9
h) 10x-20=30-(40x-50)
Opgave 2
a) 3x-1 > -2x+4
b) 50x+150 < 40x+200
c) 2x+12 < -x+4½
d) 2x-60 > -5/3x+30
e) ½x-5 > -2x+10
f) ½x-5 < -2x+10
g) ½x+10 > 2x-50
h) -1x+70 <3x-50
i) 1½x-4 > -½+6
j) -2x+400 < 3x-100
Opgave 3
a) 2x+10 > 3x-7 > x+5
b) 1x+2 < 3x-4 < 5x+6
c) ½x+3 < -2x+8 < 3x+4
d) 5x-14 > x+10 >4-½x
e) x-1 < -½x+5 < -2x+17
f) ½x+3 > -2x+8 > 3x+4
g) 3x+5 < 4x+(9-3x) < 2x+11
Svar #3
05. december 2007 af badooo (Slettet)
#1
b = 4...
2x + 24 = 6x |vi trækker 2x fra på hver side
24 = 4x |vi dividerer med 4
6 = x
b = 4...
2x + 24 = 6x |vi trækker 2x fra på hver side
24 = 4x |vi dividerer med 4
6 = x
Svar #5
05. december 2007 af _DkzTurkii_ (Slettet)
Tak for opgave 1..
Dem havde jeg løst men tak alligevel.
Er der nogen der kan finde ud af Uligheder opg2
og dobbelt ulighed opg 3.
Har ikk hafte før.. Så kan ikke lave dem.
Dem havde jeg løst men tak alligevel.
Er der nogen der kan finde ud af Uligheder opg2
og dobbelt ulighed opg 3.
Har ikk hafte før.. Så kan ikke lave dem.
Skriv et svar til: Ligninger HASTER x(
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
